Universul ArtDeco

ARTDECO – Povestea ta intr-o bijuterie

Compania ARTDECO a fost infiintata in anul 1993 in orasul Ploiesti, avand o viziune clara si unica asupra produselor comercializate. In prezent, ARTDECO reprezinta un punct important pe piata bijuteriilor de aur din Romania, fapt dovedit de vasta experienta si clientii ARTDECO, care au devenit fideli produselor noastre.

Numele companiei ARTDECO face referire direct la rafinamentul sofisticat şi modernism, îndrăzneala coloristica şi folosirea formelor geometrice, pe care mişcarea ARTDECO le-a adus în artă. Denumirea ARTDECO este marca inregistrata, tocmai pentru ca dorim o garantie a calitatii produselor noastre.

Modele unicat ARTDECO sunt speciale, compuse din aur de 14 k şi 18 k, însoţite de certificat de garanţie vă aşteaptă în magazinele noastre din Câmpina, acolo unde puteţi viziona întreaga gamă şi puteţi afla orice detaliu vă interesează de la consultantii nostri. Precizam ca in magazinele ARTDECO se poate efectua plata cu cardul.

ECHIPA ARTDECO

Updatarea, dezvoltarea si seriozitatea de catre da dovada echipa ARTDECO, ajuta sa va oferim cele mai bune sfaturi si consiliere neconditionata in alegerea bijuteriei dorite. Diferentierea prin eleganta, rafinament si unicitate a bijuteriilor ARTDECO, ne ofera sansa sa performam intr-o lume a frumusetii aurului.

Consideram ca fiecare client este prioritar pentru noi, reusind astfel sa cream o lume a viselor implinite.

Echipa ARTDECO este formata din specialisti in aur si pietre pretioase, oricand la dispozitia dumneavoastra.

Aur la schimb

Aveti aur sub forma unor obiecte care nu va mai plac sau care sunt deteriorate?

Venim in sprijinul dumneavoastra primind aurul vechi ca aur la schimb pentru obiectele noi (indiferent de stare si carataj). Astfel veti obtine bijuteriile dorite la un pret avantajos.

Pretul pe gramul de aur primit de la dumneavoastra (de 8k, 9k, 10k, 12k, 14k, 18k, etc.) se calculeaza in functie de pretul afisat de BNR (24k). Pierderea tehnica calculata este de 8%.

Mentionam ca acest serviciu este valabil numai in magazinele Artdeco Jewellery, situate in Campina, Prahova.

Alege bijuteriile ARTDECO – elegante si unice.